Tänder och riktig mat

Tiden bara rusar iväg. Jag torkar skit, mer än vad jag kommer ihåg. Fast de är ju 8 nu förstås. Tänder har jag känt så det dröjer inte innan fotledsattackerna börjar. Avmaskning nummer två idag. Valparna är kvar i gammelstugan. Där har de en väldigt stor valphage och kan verkligen springa helt fritt. Ibland gör vi en provisorisk hage i köket så att de får komma ut där det händer lite mera. Luna har börjat smyga sej in till valparna när Topi inte ser. Hon älskar dem. Nu har Topi börjat stå när hon ger di det blir väldigt trångt annars. Alla valpar verkar vara så nöjda och tysta och om man lägger dem på ryggen i knät så vill de bara ligga där och gosa. Det känns väldigt bra. De ljusa får fel färg av blixten. Alla blir vita. Man kan se på bilden under lite bättre färgerna men de är ljusa även där.


1760 gram. Den här tjejen kunde inte sitta still så vi fick ta ett sånt här kort. Det är hon studsar och älskar att kela. Leker mycket och hon är en av mina favoriter. Hon är beige med vita tecken och har stubbsvans. 


1810 gram. Har också blivit helt vit och hon är egentligen mörk beige. Lugn och harmonisk. 


1805 gram. Mitt lilla kvicksilver. Började springa när de andra fortfarande ålade. Jisses vad rolig hon är.1900


1900 gram. Hon verkar ha mycket motor. Kommer nog att kunna bli en riktig arbetshund.


1710 gram. Den svarta tjejen. Hon ska flytta till en uppfödare. 


1860 gram.Den bruna. Vilken social tjej redan. Viftar på svansen och söker ögonkontakt hela tiden.


1700 gram. Killarna är coola båda två. Båda är snabba när man kommer in. Vill upp med en gång. De är också duktiga på att gå på tidningen.


1760 gram. Jag tror denna blir mamma upp i dagen.

 

Lämna ett svar