Hon smyger upp på bordet och snor åt sej några nybakade chokladbollar

I går gjorde jag chokladbollar. Mycket kaffe och mycket kakao. Ställde tallriken på bordet och gick upp till övervåningen. Ganska snart hörde jag misstänksamma ljud och jag sprang snabbt ner. Topi stod på bordet och kastade i sej chokladbollar. HJÄLP. Choklad är giftigt. Jag räknade ut ungefär hur mycket choklad, ringde till veterinären och de kom fram till att det var lugnt. Hon är hungrig. Valparna börjar äta lite uppblött foder idag. 
Valparna var lite trötta idag när jag tog kort.


Trött liten tjej


Mörk beige, med mycket färg på nosen redan


Kolsvarta ögon och när hon gäspar är munnen alldeles svart


Också jättetrött


Den lilla svarta


Den bruna, viftar på svansen


Snart är nostryffeln svart


Den lilla knubbiga