Valp från mig

 

Det är min önskan, och jag gör allt vad jag kan för att mina valpar ska komma till goda och kärleksfulla hem som kan ge ett tryggt, aktivt och rikt liv.

Först och främst vill jag att hunden ska bli en älskad familjemedlem och en god vän. Det är såklart inte gratis utan kostar både tid och tålamod. Framför allt valpens första levnadsår då man lägger grunden frö resten av ert liv tillsammans.

En perro behöver i regel mycket mental träning. Det finns en mycket stor bredd på hur vi kan aktivera vår ras. Den passar ypperligt till agility, bruks-, lydnad, spår, sök, rallylydnad osv. Men också en vardag kan fyllas med små trix som gör att hjärnan arbetar.

Jag ställer inga krav på utställning eller att ni ska tävla. När det händer ser jag det som en bonus. Det viktiga är som sagt att valpen hamnat rätt och får ett lyckligt och aktivt liv.

För att utvärdera och utveckla min avel i rätt riktining är bl.a HD-resultat viktigt att få veta. Därför vill jag att ni röntgar era hundar vid en ålder av 1-1,5 år. Jag blir extra glad åt ett BPH eller MH.