Pirayor

Jag har ett par rosa galoscher. De har jag på mej när jag går in till valparna från och med för några dagar sedan. Det gör ont när de sätter tänderna i anklarna och de kommer som allihop med tänderna beredda. När jag hade Elsas förra kull fick jag ta på mej dessa mycket tidigare och man kan väl säga att det här är en betydligt lugnare kull på alla vis.

Hela förra veckan åkte vi bil in till byn och spenderade några timmar där. Eftersom det byggdes upp inför dansbandsveckan så var det mycket nyttiga ljud att ta in. Nu är de alla helt avslappnade i bilen. De har också fått en egen tid varje dag där de har fått känna lite på civilisationen. Vi har också känt lite på vattnet. De två svarta var nog mest intresserade.

Nu har vi en vecka på oss att jobba vidare. Elsa har i princip slutat dia. Det blir nog en till två gånger per dygn nu.

Vi är ute mest hela dagarna när det går. Nu är det bestämt var alla valpar ska bo. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt. Men det känns som de kommer att passa i sina nya familjer.


Lilla Victoria som ska bo i Västerås. Hon är en av tre som jag kommer att ha avelsrättigheter på. Väldigt kvick, vig och snabb. Tycker att hon är så lik mormor Pestanitas i huvudet.


Sahara. Ska flytta till Alingsås. Ingenting finns att jaga upp sej för. Har lärt sej yla väldigt ljudligt likt sin svarta syster.


Kalahari. Flyttar till Umeå och får en perro till brorsa. Hon viftar på svansen hela tiden, gladare än gladast. Säljes också med avelsrätt. Kunde inte låta bli när jag fick chansen.


Atacama störst av tikarna med sina 3800 gram. Alltså inte så stort ändå för en 7-veckorsvalp.
Flyttar till Kvänum och får bo med flera andra hundar varav en perrodam. Jo jag säljer även henne med bibehållen avelsrätt.


Great Basin är störst med sina 4200 gram. Ska flytta till Östersund. När vi är ute på tu man han följer han mej i hälarna mest hela tiden. Tycker inte om att vara i valphagen ute ens utan vill vara på utsidan.


Gobi är den största kelgrisen av alla. Han ska bo i Sollentuna.