Nu har vi haft flyttkalas

I fredags var det dags för veterinärbesiktningen. Eftersom vi bor i Malung och det är semestertider hade vi ingen annan möjlighet än att ta oss till Torsby vilket är en resa på drygt timmen. Men efter all bilåkning reagerar de ju inte ens. Alla valpar var i gott skick och fick UA.

Tisdag morgon började förväntansfulla familjer titta in.


Först ut kom Åsa och Petter från Umeå. De hade anlänt till Malung redan på måndagen och redan varit här och tillbringat några timmar med Kalahari. Två barn finns också i familjen.

Sedan liksom rullade valpköparna in som på ett pärlband


Sahara som ska heta Leya försvann sedan tillsammans med sin familj som är från Alingsås. Erik och Annette med barn.


Och lilla Victoria som ska heta Agnes ska bo i Västerås tillsammans med Katarina och


Basin ska han heta och han ska bo i Östersund tillsammans med familjen Lindholm


Sist ut från gården denna dag var Gobi som ska bo i Sollentuna. Familjen heter Bergfäldt.


Atacama blir kvar några dagar till. Hon har nu badat hela sej. Varit och hälsat på min dotter i Karlstad där hon hälsade på hönsen och kaninerna. Älskar alla människor, än så länge  i alla fall. Hälsade på hos min syster som har en grill där vi satt ute bland mycket liv och rörelse. Atacama lade sej och sov i röran. Det känns bra.

Nu hör jag hela tiden från mina valpköpare hur det har gått och det verkar som det funkar bra. Det känns som ett fantastiskt härligt gäng både familjer och valpar. När valparna väl är hämtade och allt lagt sej efterlämnar det en känsla av sorg, glädje, tomhet och förväntan. Så kan man börja slipa på nästa kull.