5-veckors Uppdatering

Att ha valpar är relativt lugnt fram till just 5 veckor. Det är nu de börjar ta för sej, förstår att det går att komma ur valphagen. De ylar, gnäller och piper för att få komma ur. Vi försöker att vara ute så mycket det går. Men än så länge har det inte varit jättemånga varma dagar. Förutom helgen som gick. Den tillbringade vi utomhus. Jag har fuskat lite och tog kort i går eftermiddag. Nu har nästan alla valpköpare varit här. Jättebra social träning förstås. I dag kommer matte till pappa Ramses och matte till farmor Ester med familjer.

De ändrar sej hela tiden mycket i sätter. Det ska bli kul att ta med dem på första bilturen, börja utsätta dem för lite större störningar än motorbåtar, gräsklippare och nya människor.


Fortfarande minst tillsammans med Sahara. De väger i dag 2250 gram. Inga små 5-veckorsvalpar men ändå minst i kullen. Älskar Luna, vild och vacker.


En tjej som syns mera nu. Kommer gärna fram och gosar när det kommer folk. Gör sina små egna utflykter i stora valphagen utomhus medan de andra ligger tillsammans. Väldigt söt och ännu lite av den lugnare typen.


Självsäker, social. Mycket liv i sej. Svansen går hela tiden


Den stora tjejen. Gosigast av alla. Och ser ut att bli en skönhetsdrottning.


Killen som ska flytta till Östersund. De är lika i sättet killarna. I alla fall för tillfället.


Och den här grabben flyttar till Stockholm. Också en svans som rör sej mycket.