Vi är hemma igen

Nu har vi varit på resande fot i drygt 6 veckor så det var ganska skönt att komma hem. Det blev en kall överraskning med minus 20. Men att få byta ut hela novembermörkret mot sol gör att man kan omfamna vintern lite mera.

Kiwi har precis löpt klart och jag hoppas att hon får lite mer än 6 månader till nästa löp då jag tror att vi ska para. Om Penny ska få valpar vid nästa löp har jag inte riktigt bestämt men det lutar däråt. Jag har två hanar som jag vill använda henne på och jag har inte riktigt bestämt mej ännu.

Lilla Charlie ur Kiwis kull byter hem då matte blivit allergisk mot killen. Hjördis, fodertik har sitt första löp nu. Ellie, fodertik växer som bara den och är lika glad och arbetsvillig som vanligt. Penny och Kiwi har inte visat någon osämja sedan vi kom hem och jag hoppas innerligt att det håller i sej. Just Like-kullen fyllde ett år i oktober så det börjar bli dags för röntgen på dessa. Siri ur D-kullen har fått sitt 2a cert i mästarklassen i rally. Billy ur B-kullen ögonlyst UA.

Kontraster