Valparna halvvägs till sina nya familjer

I dag fyller valparna 4 veckor. Det går så otroligt fort och varje dag utvecklas de enormt. Alla väger knappt 2 kg. De är avmaskade för 2a gången och de har börjat äta sitt valpfoder så smått.

Stamtavlorna är uthämtade och det ser ut som det ska. Trots semestertider är SKK snabba att leverera.

I dagsläget är alla valpar tingade, och nu har familjerna börjat dyka upp för att träffa de små. Allt är som vanligt när man har en kull, men ändå blir det aldrig likt någon annan gång. Nya valpar, nya individer och nya bekantskaper.

Nästa helg ska jag tillbringa i Ransäter. På lördagen har vi en liten perroträff för de som vill komma. Vi håller till vid den stora ytan utanför själva utställningen. På söndag är det dags för Kiwis första utställning officiellt. Jag håller på att dela päls så jag storknar. Hon har inte den bästa pälsen för att vara så lång men jag hoppas den mognar med tiden.

Bellamigo High And Mighty Amy. Sötare tjej får man leta efter, verkar vara lugnast i gänget för tillfället och kommer som en kanon så fort man visar sej. Sällskapssjuk dam.
Bellamigo High And Mighty Penny, Mera självständig än sin syster, vräker i sej mat som om det vore den sista i livet men kryper väldigt gärna upp i knät när hon är trött.
Bellamigo High And Mighty Leonard, Den svarta killen är garanterat coolast. Tar allt med ro och har sin egen sovplats mellan gallret och bädden där han ligger intryckt.
Bellamigo High And Mighty Sheldon, Som ett kvicksilver. Kom på benen mycket tidigt och sprang runt som en ödla i valplådan medan de andra låg i en hög mera stillsamt. Rolig kille som också kan skälla högt redan.

Bellamigo High And Mighty Howard, Man brukar alltid ha en klättrare i kullen och Howard är den här kullens klättrare. Vill inte vara inlåst alls fast han har ganska mycket plats att röra sej på. Nyfiken och älskar att bära saker redan.