valparna 4 veckor

Valparna fyller i dag 4 veckor och de börjat bli ljuvliga. De väger mellan 1650-2000 gram. Tjejerna åt det lägre hållet. I går tog jag ut dem en och en då vädret var så skönt. Jag passade på att ta lite bilder.

Jag tränar med Kiwi så mycket som tiden räcker till. Jag förstår att vi inte kommer att klara ett 1a pris på onsdag men vi ska i alla fall göra så gott vi kan och mer kan vi inte göra. Det ska bli spännande. Penny börjar komma tillbaka och vill träna mera. Hon har börjat leka med Kiwi igen också så hon har släppt mammarollen lite.

Jag söker fortfarande halvfoder till tik och hane. Söker också hem till hane.

Här kommer lite bilder på 4-veckors-godingarna.


Hane 1, Bellamigo Miracle Moonwalk

Väldigt cool kille detta.

Hane 2. Bellamigo Miracle Moonquake

Troligen denna kille som blir såld med bibehållen avelsrätt

Hane 3. Bellamigo Mircle Moonbow. Till den utställningsintresserade tänker jag.

Hane 4. Bellamigo Miracle Moonlight.

Kompakt med liten knopp till svans. Snabbt upp i knät när man kommer in i valphagen

Tik 1. Bellamigo Miracle Moonrise

Jag tror detta är den gladaste av alla. Mycket svansvift.

Tik 2. Bellamigo Miracle Moonshine
Denna tjej som troligen säljs med bibehållen avelsrätt. Hon är mycket kontaktsökande och vill gärna sitta på armen och titta ut.