Tävlingar i Rally

Helgen som gick har endast ägnats åt Rallylydnad. Vår egen klubb anordnade dubbla starter i Nybörjar- och Fortsättningsklass. Eftersom det var hemmaplan så anmälde jag både Luna och Penny. Kiwi gick fortsättning på söndag och vi hade en godkänd bana kvar för att komma upp i den Avancerade klassen. Penny startade som nummer två första tävlingen och hon är inte riktigt mogen ännu men vi skrapade ihop 76 poäng så det gick ju över förväntan. Andra tävlingen gick ännu bättre med ett resultat på hela 91 poäng. Min lilla tjej så duktig. Mamma Luna som ju bor i Mora hämtade jag på onsdagen väldigt lite tränad och hade dessutom börjat löpa. Vi startade förstås sist i båda tävlingarna. Trots allt fick vi ihop 67 resp. 61 poäng. Inte kvalificerande men det hade jag inte förväntat mej. Vi hade kul på banan i alla fall. Viktigast.

Söndagen, Kiwi som också löper. Det är ju konstigt att det ska krocka när det blir så få tävlingar i år. Sist ut igen. Kiwi är något alldeles speciellt. Helt trygg i alla situationer. Hon ägnar sej bara åt mej (nästan) och älskar att träna. Man känner av hennes glädje. Det är en fröjd att gå med henne. På videon är det första banan. Vi fick 88 poäng (10 minus för fel övning någonstans). På andra banan fick vi 90 (de 10 som fattas var också fel övning). Vi blev klara för nästa klass.

Kiwi RLD F

Eftersom Luna löper och Agnes aldrig blev parad så byter jag plats på de två. Luna skulle egentligen paras nästa löp men nu får Agnes ta våren i stället. Luna ska träffa snygga Bono till helgen. Hoppas de gillar varandra.