Svenstavik

När perrospecialen passerat och mina båda tjejer är utställningschampions så hade det varit skönt att bara klippa ner pälsen. Men vi har bokat in Gotland i år och då blir det ju väldigt tråkigt att inte ha nåt att ställa. Vi åkte till Svenstavik helgen efter och där blev Penny BIR och Kiwi 2a Bästa Tik. Ganska trångt och svårt att röra sej mellan ringarna där men så trevligt sällskap. Pennys halvsyster Tora kom och hälsade på med sin matte. Roligt att se henne igen.

Bellamigo High And Mighty Penny

Askersund däremot struntade vi i. Så nu bara Gotlandsutställningarna kvar innan pälsen ryker för denna gång.

Annars tränar jag en del rally med Penny. Vi ska ut och tävla i början av september igen. Att jaga Cert i rally kan vara betydligt knivigare än i utställningsringen. Kiwi som är en arbetsmaskin flippar ur lite när rallyskyltarna står på rad så lydnaden passar henne bättre. Kanske kan vi starta i någon tävling i höst. Men hon är svår eftersom hon märker att det är tävling och blir då som en kalv på grönbete.

Jag har i alla fall planer på att para Kiwi i höst och jag tror vi har hittat en hane som kan passa henne både mentalt och exteriört. Hon är drygt fem år nu och hon har en kull sedan tidigare.
LD STARTKLASS RLD A RLD F RLD N SE UCH SE VCH La Sirenita’s Kiwi Queen