Sista valpveckan för denna gång

Det är inte så lätt att ha en valpkull med det värsta vädret. Vi försöker vara ute i smådoser så fort det är möjligt. I dag skiner solen och det precis när vi skulle ta kort. Så det fick bli utekort äntligen. I veckan knuffade Penny ner min kamera från soffan ner på stengolvet. Linsen i tusen biter. Nu ska jag bestämma om jag ska köpa ny kamera eller objektiv. Kameran har några år på nacken och den är klumpig vilket medför att den inte får följa med till vardags.

Vi har provat att åka bil vilket inte var speciellt jobbigt för valparna trots att jag tog alla 6 på en gång. Det kan vara vanskligt då de lätt drar igång varandra och det kan bli en riktig klagosång efter ett tag. De kräver numera att få komma ut ur valphagen när de har vaknat. Den används allt oftare som endast sovhage.

Så sista lilla tikvalpen som jag inte hittat foderfamilj åt ännu. Jag vet inte riktigt nu om jag ska sälja henne då det finns flera som vill ha henne eller om jag ska ha is i magen. Det kan medföra flera veckor med valp här hemma och jag behöver egentligen min tid åt de andra två unga perrotjejerna här hemma.

Minst lugn av grabbarna men också alltid glad och busfrisk. Ska flytta till Fagersta.

Knähunden Pascal. Kraftig kille som är väldigt kelig.

Också har vi Kelvin som är som en stor nallebjörn. Tycker om att pyssla med allt han ser.

Här är det verkligen av eller på. Full rulle men är inte den som väntar på att bli inplockad för sovstund. Hon sköter det själv.

Lilla Decibel. Väger 3000 gram idag så hon är inte så liten längre. En pysselgumma som gärna vill dominera sina syskon.

Tesla som är nyfiken på allt och skriker ganska högt är hon vill ut från hagen.