Leveransdag

I morgon kommer 5 valpar att åka hem till sina nya hem. På måndag åker jag uppåt landet med mamma Kajsa och då kommer den 6e valpen att levereras också. Jag tog bilder en dag för tidigt för det kommer jag inte att hinna göra i morgon. Det kommer att bli väldigt tomt och väldigt skönt men också ledsamt förstås. Det man önskar allra mest är många friska lyckliga år tillsammans med sina nya familjer.

Newton flyttar till Fagersta. Gladast, busigast så mycket energi.

Pascal är helt klart den mest sociala och keligaste av dem alla. Han ska flytta till Kullavik.

Kelvin den valpen som är lite före de andra i utvecklingen. Alltid steget före. Lugn kille som söker ögonkontakt. Kelvin flyttar till Sundsvall

Så dålig bild på en fin tjej. Orken tog slut hos både mej och valparna. Candela som inte har så bråttom utan låter de andra trängas före. Bryr sej inte mycket om sin omgivning utan leker glatt på trots nya ljud och miljöer. Candela flyttar till Piteå där Smilla ur min Good Looking-kull bor.

Decibel gillar att leka med allt hon hittar. Sliter och drar i det mesta, inklusive sina stackars syskon. Mjuk tjej som flyttar till Arvika.

Tesla som blir såld med bibehållen avelsrätt flyttar till Storuman. Där finns också en tik ur min Good Looking-kull, nämligen Saga.
Tesla är rysligt snabb och klättrar upp på allt. Tycker väldigt mycket om Penny som har varit en snäll Nanny.