Pennys första tävling efter valparna

Vi tog en resa till Skellefteå. Vi bodde hos Qlura(Pennys valp) och hennes matte Lena. Gissa om Maya och Qlura har lekt i dagarna tre. På lördagen skulle vi tävla rally, Penny och jag. Inomhushallen var fin och trevlig att tävla i. Första starten diskades vi då jag gick fel på sista skylten. Trösten var att vi hade ändå inte klarat ett godkänt. Andra banan kändes ganska bra och jag hade förhoppningen att vi klarat den sista starten för diplom. Men tyvärr så blev poängen 79. Lite snopet kan man säga.
Vi tar nya tag såklart. Men väntar kanske till våren.

På söndagen och måndagen hade jag bokat in privatlektioner med Susanne på Rackarungarnas. Jag har fastnat lite med Kiwi och att hon inte pallar för trycket när vi tränar. Jag fick mycket hjälp dessa timmar och vi har nu nya verktyg att använda oss av i träningen i vinter. Det är ny energi och entusiasm.

Så får vi se om Kiwi ska börja löpa snart. Om det inte kommer alltför sent kanske vi tar en kull på henne. Det är dock svårt att hitta rätta killen.

I morgon ska vi tävla på KM. Det ska bli spännande. Kanske kan jag och Kiwi roa publiken.