Bort med all skit

Nu tror jag att jag har tagit bort möjligheten att göra inlägg. Tyvärr så översvämmas jag av spam.

Alla kontaktuppgifter finns ju här så det är ju lätt att nå mej på annat sätt.

Just nu är jag och Kiwi inne i en träningsperiod lite intensivare än vanligt. Jag har anmält till vår första rallylydnadstävling. Det var ju några år sedan jag var ute och tävlade med Pippi och de andra. Så det ska bli jättekul att komma igång igen.

Annat det tränas till är utställning förstås. Vår sista träningsutställning i Malung i maj. Då blir det inofficiell utställning vid vår kennelklubb.

Finaste tjejen som är en valp från Anneli. Mamma Dita ur min B-kull och Pappa Pike från Åsa.

Valpar då? Ja det verkar som löpen sitter långt inne. Men två kullar har jag planerat och det blir nog så i alla fall. De blir bara lite tätare än jag hade hoppats på. Kajsa och Luna är det som ska bli mammor.