Varmt så in i norden

Inga individuella bilder idag. Valparna ligger i skuggan och är inte så pigga på att posera. De går direkt till en skuggig plats så jag låter dem få vara. En gruppbild mäktar vi med.

Nu kommer sista veckan med kiwivalparna. Det börjar bli ganska röjigt i hagen på kvällarna när svalkan kommer.

Annat som händer. I dag satte jag maskinen i pennys lockar. Jag hade tänkt ställa henne i september i Leksand men det blir inget med det. Ullen har liksom tagit över. Hon hoppar i vattnet så fort jag vänder ryggen till sedan är hon blöt hela dagen. Så vi får vänta till våren med utställning för ulltussen. Kiwi är också nyklippt och hon börjar komma tillbaka efter valparna. Vill följa med när jag åker till klubben för att träna. Vi planerar för att försöka fixa den avancerade klassen i rallylydnad i höst.