Valpar av Topi har kommit

Mitt under värsta snöstormen fick de små valparna komma till världen.

Topi är ur Pippis enda kull och jag bestämde mej för att behålla henne. Men när hon var tio månader förändrades situationen hemma så jag var tvungen att välja bort en hund. Så Topi som var yngst fick komma till en ny familj och jag har haft avelsrätt på henne. Detta blir alltså kullen som jag tar efter henne. Värdefull för mej och jag planerar lägga ut två tikar på foder. Jag har några kvar att tinga men de flesta är bortlovade. Två hanar varav en helt svart med stubbsvans och en svartvit med lång svans. Sex tikar där tre är beiga eller vita med beiga tecken (två stubbar och en lång svans). En brun tik med lång svans , en svart tik med stubb och en svartvit tik med lång svans. Alla åtta kom inom två och en halv timme så Topi hade fullt upp.
Nu ska jag njuta av denna kull som blir den sista på ett bra tag. Under nästa år ska jag tävla lite mera tänkte jag.  Jag kommer att uppdatera med veckobilder som jag gjorde förra gången, det var uppskattat hos dem som väntade valp.