Tiden går så fort så fort

I dag har jag vägt och avmaskat. Mina små valpar blir stora med en väldig fart. Jag försöker njuta av varje timme jag sitter i valphagen. Och det blir många kan jag lova. Väldigt svårt att slita sej. De springer emot mej nu när jag går in och alla vill komma upp i knät. Nu har jag börjat studera de dem för att bilda mej en uppfattning om vad de är för individer. Men de utvecklas så fort så det är svårt att få något grepp ännu. I går när Elsa låg och diade hade hon knyckt en varmkorv ur pannan och lagt i valphögen. Hon tyckte väl att de skulle ha något mera fast att äta. Alla som vill får såklart komma och hälsa på nu när de behöver social träning. Inte bara valparna. JAG behöver social träning också. Jag söker fortfarande en aktiv och kärleksfull familj till en hane. Båda hanarna verkar än så länge ganska lugna och mycket gosiga. En tik ska också ut på foder. Där är närheten till mej ganska viktig men inte viktigast.

hane2-4v tik-1-4v tik-2-4v tik-3-4v tik-4-4v