Tam-Tam och Zingo

Tam-Tam som bor hos Sally har varit på officiell utställningspremiär. Det gav resultat i form av ett BIR. Tam-Tam tränar rally också och det går jättebra. Jag väntar på det tredje godkända resultatet i nybörjarklassen. Hon har ju bara ställt upp  två tävlingar så det har verkligen gått bra.

Sedan fick lilla Zingo prova på att ställas ut också. Hans första utställning som var i Stockholm. Det gick också jättebra med ett BIR och till och med BIG-valp. 


Vilket fint ekipage. Hoppas det blev blodad tand.

Jag är stolt uppfödare.

Annars har vi varit i Frankrike, jag och mina två hundar. Nästan tre veckor var vi borta och det gav Saga en mycket nyttig social träning. Hon är en annan hund.

Pippi är inte mycket för att resa längre, men hon hänger med. Sover mycket fast hon letar ändå sork på promenaderna när hon har sina pigga dagar. Jag saknar min Pippi väldigt mycket och lider hemskt av att se henne så här, men ännu lyser lusten att leva i hennes ögon så hon får vara kvar så länge det är så.

 

 

 

Lämna ett svar