Skönt med sommarvalpar

I dag fylls det vecka igen. Dagarna verkligen rusar iväg. Agnes valpar har varit ute litegrand denna vecka. I dag har jag avmaskat båda kullarna. Det har också varit perro-BPH här i Malung och jag vågade stanna och titta på två av totalt sex stycken. Sedan kände jag att mitt kontrollbehov satte in. Min sambo passar ju hundarna när jag är borta men det känns ändå lite oroligt att lämna för länge.

Här kommer 4-veckorsbilder på Agnes fina kull. De växer bra och äter uppblött valpfoder utan problem nu. De väger mellan 1620 och 2000 gram. De är nu registrerade och har fått prefixet ”Keeping My”
Temat är skruvdragare. Jo kanske lite konstigt men det finns faktiskt många riktigt bra namn där.

Hane 1. Eftersom detta är den enda i kullen som jag har registrerat som tvåfärgad så vet jag vad han kommer att heta. Bellamigo Keeping My Stanley. Han är fortfarande störst med exakt 2 kg

Hane 2.

Hane 3

Hane 4

Tik 1

Tik 2. Lite större än de övriga två

Tik 3

Kiwis kull har öppnat sina ögon denna vecka. De väger mellan 900 och 1000 gram

Hane 1.

Hane 2

Hane 3

Hane 4

Hane 5

Tik 1

Tik 2