Valparna 5 veckor

En vecka till har förflutit. Valparna växer med ca 500 gram i veckan. Det är som det brukar vara. Ca 2500 för tikarna och lite till för hanarna. Hagen har byggts ut lite så de kan springa lite mera. Det har hänt massor i hagen denna vecka. Nu är det full rulle. Det är svårt att vara ute nu. Faktiskt första gången idag.

B. Just Like Honey Bun. Stilig, attityd och fortfarande energisk till tusen.

B.Just Like Rocky Road. Lite lugnare men framför allt keligast. Väldigt kontaktsökande kille. Störst i gänget med sina 2850 gram.

B.Just Like Chocolat Chip. Rolig tjej som älskar mat. Ändå minst med sina 2410 gram. Simmade i luften när jag tvättade henne runt nosen efter den röda avmaskningsfärgen. Himla charmig.

B.Just Like Brownie. Bestämd dam som ylar när inte maten rinner till snabbt nog. Stackars Luna, men hon får dra ner på ammandet nu för varje dag som går.

B.Just Like Cupcake. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om henne. Men hon var väldigt cool att komma ut för första gången och på egen hand.

B.Just Like Cookie N’ Cream. Inte alls like blyg som hon ser ut. Faktiskt den som verkar mest obrydd om det som händer runt omkring henne.