Höfter och ögon och annat

I veckan har vi ägnat oss åt lite hälsotester. Tisdagen började med en färd till Djurås då Penny skulle höftledsröntgas och få sin ettårsspruta. Jag vet inte vad det är som gör att man blir så slut i samband med röntgen. När de ligger där och bilden börjar komma fram på skärmen. Jobbigt. Jag hade en bra känsla men man blir alltid nojjig när den där dagen kommer. Det såg i alla fall jättebra ut och redan nästa morgon kunde jag gå in och se att det stora A:et fanns där. Härligt.

På Onsdagen var vi till Karlstad och ögonlyste Luna vilket också blev lyckat. Utan anmärkning denna gång också. Kiwi fick sin rabiesspruta så hon är klar om/när vi tar ner oss till Frankrike. Frankrike kräver att rabiessprutan ska ha tagits inom ett år där andra länder nöjer sej med tre. I alla fall längtar jag efter mina barnbarn och dotter som bor där hela sommaren och jag vill gärna hinna träffa dem innan de åker tillbaka till Spanien till hösten.

Så tränar vi lite agility och rallylydnad. Tävlingar på hemmaplan 8e och 9e augusti. Penny kan man ju undra hur det ska gå med men Kiwi är ju färdigutbildad i fortsättningsklass.

Kiwi bland myrullen