Elsa växer och Lillans återtåg

Elsas mage börjar tappar form. Hon är väldigt ”dräktig” denna gång. Allvarlig och vilar mycket. Isen har äntligen släppt sitt grepp till hundarnas glädje. De har väldigt roligt tillsammans. Luna var inte alls vattenglad de första dagarna men nu är hon mera i vattnet än på land. Lillan som kommit hem igen är ännu mera vattendjur.

Nu får hon stanna ett tag så får vi se hur hon utvecklas. Hon är en ganska reaktiv dam som tänker lite för sent. Hon har massor av arbetsglädje och jag skulle vilja att hon kom till någon som vill ta tillvara det.

Vi har tre unga hundar här hemma vilket kan ge ett kaos ibland. Cherry går dressyrkurs med husse. Jag trodde att det var ett utdött ord men det kallas tydligen fortfarande så i jaktkretsar.

Det är nu en härlig tid man har att se fram emot. Kylan verkar äntligen ha släppt. Det är lite annat klimat här än vad jag är van vid. Väntar perrokull och tränar unghund och valp till att bli goda och lyckliga medborgare. Hinner inte så mycket mer men det är bara angenäma sysslesättningar.
Luna som jag äger tillsammans med Anna på Chiegas kennel. Kommer direkt från Malaga och heter på riktigt Free de la Ribera del Genil