Ellie får vänta

Så bestämde jag mej för att vi väntar med att ta en kull på Ellie. Det känns lite som det är trögt att hitta bra valpköpare just nu. Det finns många valpar därute och många kullar är på gång så det är bättre att välja bort sommarkullen och se om det känns bättre nästa löp. Så Penny vet jag inte när det blir kull på. Hon har så oregelbundna löp så man får vänta och se när löpet dyker upp hur det känns då.

Så omplanering i sommar med många rallytävlingar och en del utställningar som inte var inbokade först.

Jag har den lilla Rosen kvar här hemma fortfarande också så jag har att sysselsätta mej med ändå.

Just nu planerar vi för kennelträffen i juni. Jag hoppas mina valpköpare dyker upp i massor. Officiella rallytävlingen blir höjdpunkt. Men vi kör också officiella prov i viltspår och inofficiellt prov i Sim & Räddning.