Bellamigo-Nytt

I onsdags tillbringade vi hela dagen i Torsby. Först ett nollprov, sedan injektion. Fyra timmars väntan och ett andra uttag av blod, ytterligare fyra timmar senare togs det sista.

Provet visade att det inte var någon Cushing, vilket väl var bra egentligen. Jag tycker att hon har blivit lite bättre men det är så otroligt små förändringar och det är lite olika från dag till dag. Nu avvaktar vi och ser hur det utvecklar sej. 

I helgen var det utställning i Sundsvall och jag hade anmält Luna, mest för att hon ska få lite vana på inomhusutställning då jag och Anna åker till World Dog Show i Leipzig. Man kan får ju försöka att få henne någorlunda ringvan. Eftersom jag ändå åkte tog jag med Sören som aldrig blivit ställd. Hans husse och matte hade dock varit väldigt duktiga att träna honom stå fint. Vilket jag var glad för.

Allra först ut i perroringen var Sören som var ensam i juniorklassen. Domaren tyckte han var en superfin kille så han blev bästa hane och placerade sig före Bellamigos egen Movitz som är champion. Väldigt roligt men oväntat då jag tycker att de är ganska valpiga ännu.

Luna var också ensam juniortik, hon fick också Exc med CK så vi skulle ut i konkurrensen. Där placerade vi oss som 2a bästa tik bakom Calmigos Joya (Mycket fin championtjej). Så det var ju fantastiskt kul denna dag. Andra dagar kan det ju vara skit så det är bäst att passa på att njuta.

Sören blev sedan BIM och Joya BIR

Så de två små juniorerna tog faktiskt ett varsitt Cert.