Agnes tillbaka igen

I onsdags hämtade jag Agnes. Hon hade gått precis 7 veckor i torsdags. Hon har en väldigt fin mammamage. Pustar litegrand på promenaderna som blir av det lugnare slaget. Så kul att hon verkar trivas så bra här med vår flock som innehåller både perros och gråhundar. Till alla som letar valp och inte redan finns i rullarna kan jag säga att jag har nu haft samtal och sparat många fler familjer på min lista än vad det kommer valpar.

Agnes dag 52

Jag är väldigt glad att jag har avelsrätten på Mario som är en fantastisk kille i alla avseenden. Därför har jag också parat Kiwi med denna kille. Egentligen hade jag tänkt vänta till hösten med henne eftersom jag ville tävla lite mera. Kanske hinna fixa diplomet i Rallylydnad Avancerad. Men då alla tävlingar är inställda så hoppas jag att vi kan fixa det till hösten i stället. Kiwi är ju meriterad, snart tre år och har gjort alla hälsotester. Kiwi ska få sina valpar i början av vecka 22.

Så sista dräktighetsveckan med Agnes kommer att bli mycket hemmasittande. Då har jag tänkt bygga upp en ny hemsida (vattenhundar.se) Den kommer att innehålla lite av varje. Det ska bli kul.